Du er her: Hjem > Medlemssider > Meddelelser i forbindelse med Covid-19

Meddelelser i forbindelse med Covid-19

Kære medlemmer!

Hermed følger lidt orientering omkring aktiviteterne i skolebigården i den nærmeste fremtid.

Da forbuddet mod forsamlinger hvor mere end 10 personer er til stede, stadig gælder – foreløbig frem til den 8. juni – må vi desværre også aflyse vores mødeaftener nu på mandag den 18. maj., tirsdag den 26. maj og onsdag den 3. juni.

Det betyder også at vores generalforsamling ikke afholdes den 26. maj som planlagt, men foreløbig udskydes til mandag den 21. september.

Første slyngedag var planlagt til lørdag den 6. juni, med høst af honning fredag den 5. juni. Disse aktiviteter udskydes en uge til fredag den 12. kl. 19 med høst af honning og lørdag den 13. juni kl. 7.00 med slyngning. Af denne grund aflyses vores mødeaften torsdag den 11. juni, men erstattes af onsdag den 10. juni, hvor der lægges bitømmere på.

Vi håber at kunne følge Aktivitetskalenderen på normal vis fra og med fredag den 19. juni kl. 19.

Opsummeret med forbehold for ændrede restriktioner:

Mandag den 18. maj  – aflyst

Tirsdag den 26. maj – aflyst

Onsdag den 3. juni – aflyst

Fredag den 5. juni – aflyst

Lørdag den 6. juni – aflyst

Torsdag den 11. juni – aflyst

Ny mødeaften – onsdag den 10. juni kl. 19 – Eftersyn og påsætning af bitømmere.

Høst af honningmagasiner – fredag den 12. juni kl. 19.

Slyngning af honning – lørdag den 13. juni kl. 7.

På lidt længere sigt håber vi at kunne afholde:

Vores årlige marked tirsdag den 8. september

Generalforsamling mandag den 21. september

Corona eller ej, så skal bierne jo passes, og det arbejde har Curt, Gerrit og Arne taget sig af sammen med de nye biavlere.

Mange venlige hilsener, Suzanne